fiery play

Ustawy, zapisy prawne, prawa konsumenta w kontaktach z bankami.
fiery_pkmn

fiery play

Post autor: fiery_pkmn »

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, choc realnie krece moze na dwudziestu.

Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Bonus na start wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na oficjalna strona bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.

Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.