Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.
Gier jest duzo — licznik pokazuje kolo 5 tysiecy pozycji, choc w praktyce i tak siedze na tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play'n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Yggdrasil, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko nawet na LTE.
Powitalny pakiet nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzam na 888starz download for android przed rejestracja.
Rejestracja zajela mi minute, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.
Co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na androida chodzi lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — gram dalej, ale bez euforii.
888starz opinie
Omówienia ofert bankowych, wkład własny, warunki, refinansowanie.
Przejdź do
- Kredyty i Finanse
- ↳ Kredyty hipoteczne
- ↳ Kredyty konsumpcyjne / gotówkowe
- ↳ Kredyty samochodowe / leasing
- ↳ Kredyty dla firm / biznesowe
- ↳ Poradnik kredytobiorcy
- Oszczędzanie, Inwestycje i Ubezpieczenia
- ↳ Lokaty i konta oszczędnościowe
- ↳ Inwestycje
- ↳ Ubezpieczenia
- ↳ Planowanie finansowe i budżet domowy