Klikam tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to przypadkiem, bo wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 3000 gier, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.
Sam najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, nic odkrywczego. Plus za to ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka niestety mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Pakiet na start u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na fiery play zanim zalozysz konto.
Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Z komorki gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.