Ostro gram tu od zeszlej jesieni, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic Play, Play'n GO i NetEnt zajmuja wiekszosc polki, Sweet Bonanza i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Oferta na start to standardowo 100% do pierwszego depozytu z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu dostajesz troche wiecej. Ale jest haczyk — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzisz na 888starz zanim klikniesz "zaloz konto".
Wplaty schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja wyplacam w krypto bo nie czekam na weryfikacje banku. Kasa z 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Dokumenty trzeba wrzucic — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale kazdy niech oceni sam.