fiery play

Ustawy, zapisy prawne, prawa konsumenta w kontaktach z bankami.
fiery_zmsl

fiery play

Post autor: fiery_zmsl »

Siedze na paru polskich kasynach od lat i szczerze mowiac te wszystkie budy zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play zawitalem przypadkiem pozna zima i zostalem dluzej niz planowalem. Katalog jest spore — w okolicach 3000 pozycji, Pragmatic Play jest wszedzie, Gates of Olympus oczywiscie na pierwszej stronie, ale sa tez pare tytulow Betsoft i NetEnt, co mnie mile zaskoczylo.

Bonus powitalny nie jest rewolucja: stowka do jakichs 2000 zl plus 100 darmowych spinow, rozlozone w czasie. Wager x40 — nie jest to gwalt, ale uwazajcie na max bet, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Krazyl jakis kod bez depozytu na 50 spinow, choc chyba juz wygasl. Regulamin i kody najlepiej sprawdzic na fieryplay przed rejestracja, zeby nie bylo, ze klamie.

Rejestracja zeszla moze piec minut, minimalna wplata to 40 zl, wiec bez dramatu. Placilem Mastercardem i raz Skrillem, obsluguja tez Bitcoina i kilka altow. Cashout schodzi do e-portfela w jakies 4-6 godzin, na konto bankowe zeszlo mi dwa dni. Sprawdzanie dokumentow na start zajela dzien, ale tak maja wszyscy z licencja.

Na zywo jest naprawde niezle — stoly od Evolution ciagnie prawie wszystko, zywi krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Lightning Roulette wiadomo, tylko ze przy wiekszym obciazeniu wieczorem obraz mi sie raz zacial. Na telefonie dziala przez przegladarke — appki brak, co mi troche przeszkadza, w sumie da sie zyc.

Czego nie lubie, to czat — u nich w Fiery Play gada po polsku, jednak po polnocy zostaje tylko angielski. Raz czekalem dwadziescia minut na odpowiedz, potem poszlo sprawnie. Regulacja Curacao — nie MGA, za to na razie zero problemow z kasa.

Nie mowie, ze Fiery Play to jakas rewolucja — jest to zwyczajnie porzadnie zrobiona strona. Wpadam weekendami na male stawki i tyle.