fiery play

Strategie inwestycyjne, ryzyka, opinie i doświadczenia.
fiery_vrmn

fiery play

Post autor: fiery_vrmn »

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play'n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl plus 100 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na fiere play jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.